Simi Gyümölcslé

Gyümölcslevek

Az általunk készített gyümölcslé minden esetben gondosan válogatott, kizárólag érett és 100%-os minőségű gyümölcsből készül, mindenféle adalékanyagtól mentesen, tartósítószer nélkül. A gyümölcsök kizárólag saját vagy hazai beszerzésből, szigorúan válogatott helyről kerülnek üzemünkbe, hiszen számunkra a minőség a legfontosabb és ebben nem kötünk kompromisszumot!

A dobozba zárt cukormentes gyömölcslé semmiféle hozzáadott ízfokozót vagy cukrot nem tartalmazhat, és nálunk teljesen kizárt a gyümölcssűrítményből való előállítás. Hidegen sajtolt, vitaminokban és nyomelemekben, ásványi anyagokban gazdag, minőségi gyümölcslé, amit kínálunk, amik nem csak a természetes gyümölcsíz tökéletes képviselői, de nagymértékben hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, így az egészség megőrzéséhez egyaránt.

Termékeink teljesen vegánok, nem használunk semmilyen zselatin ülepítést és maximálisan gluténmentesek nem használunk állagmegóvásra glutén bevonatot, így bárki bátran fogyaszthatja őket, a gyümölcs teljesen eredeti és természetes ízében.

Küldetésünk, hogy minden család asztalán lehessen egy doboz kompromisszumok nélküli természetes gyümölcslé, amivel az otthonokba tudjuk vinni az érett és zamatos gyümölcs 100%-os ízét, így hozzájárulva a kiegyensúlyozott napi vitaminbevitelhez, a gyümölcsök hamisítatlan frissességével együtt.

A gyümölcslé rendelés lehetőségének biztosításával segítünk abban, hogy gyorsan, egyszerűen és könnyedén az asztalra varázsolhasd te is a mindennapi egészséget egy-egy dobozba zárt cukormentes gyümölcslé segítségével. Válogass ízeinkből, melyek minősége garantált és rendeld meg termékeinket egyszerűen és gyorsan, mindenféle sorban állás és fáradozás nélkül!

Válaszd a bag-in-box dobozunkat, mellyel kényelmesebben és egyszerűbben tudod szervírozni a finomabbnál finomabb, cukormentes természetes gyümölcsízt.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve