Simi Gyümölcslé

Gyümölcs- és zöldséglevek

Ma már a magyarországi piacon is számtalan formában és márkában kapható gyömöcslé és zöldséglé, a fogyasztók ezeket könnyen leemelhetik az üzletek polcairól és méltán gondolhatnák, hogy ezzel egy nagy lépést tettek a saját és családjuk egészségnek javításáért – megőrzéséért. Sajnos azonban ez sok esetben mégsem valósul meg, hiszen a hozzáadott ízfokozók, az adalékanyagok, a cukor és az alapgyümölcs nem megfelelő minősége, amit a gyümölcslé előállításához használnak, és a különböző kémiai eljárások sajnos csak ízletes üdítőket adnak végtermékként a dobozokba.

Amit viszont ehhez képest a Simi gyümölcslé biztosít, a gondosan válogatott gyümölcsök és zöldségek felhasználásával, az adalékanyagok és mindenféle ízfokozók és tartósítószerek kizárásával, a pontosan meghatározott és így minőségi és zamatos, ízletes, mégis vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag leveket biztosító előállítási eljárás, persze hozzáadott cukor nélkül, egy valóban egészséges és szervezetünk javára váló dobozba zárt vitaminbomba, ami még üde, friss és igen zamatos is. A gyerekek is imádják ezáltal, így sokszor tudják a szülők az elmaradt gyümölcsbevitelt egy-egy pohár gyümölcslé vagy zöldséglé formájában pótolni. Így tehát egy igen ízletes és finom ital formájában a Simi gyümölcslé és zöldséglé kifejezetten az egészség szolgálatában áll nap, mint nap a családok asztalán.

Gyümölcslérendelés formájában pedig hihetetlen egyszerűen és gyorsan meg tudja oldalunkon rendelni ezeket a termékeket, így plusz időráfordítás és fáradozás nélkül, gyorsan és egyszerűen biztosíthatja családja számára a dobozba zárt friss gyümölcs – és zöldséglevek mindennapi, rendszeres fogyasztását.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve