Simi Gyümölcslé

Gyümölcslé rendelés

Miért fontos családod számára?

A vitaminok nagyon fontos szerepet töltenek be fizikai szervezetünkben, nem csak az immunrendszer tekintetében, hanem a sejtek öregedését, aktív élettartamát illetően is. Katalizátorként működnek az emberi testben. Nem épülnek ugyan be a sejtekbe, de nagymértékben hozzájárulnak azok egészséges működéséhez, megkönnyítik az engergia felszabadulását és hasznosulását.

Rengeteg féle vitaminról és azok csoportosításáról beszélhetünk, de egy mindegyik tekintetében azonos, hogy hosszú időn keresztül fennálló magas szintű hiányuk súlyos problémák kialakulásához is vezethet. Az immunrendszer gyengeségétől és a test védekezőképességének csökkenésétől kezdve, a bőr állapotának romlásán át, a látás romlásán keresztül egészen a szervek módosult működéséig széles a skála. Ezeket a problémákat sokkal könnyebb megelőzni, mint később helyrehozni, ezért érdemes mindenkinek figyelnie a napi minimális vitaminbevitel meglétére.

Bár ismerünk ma már sok féle pótlási lehetőséget a vitaminok tekintetében, hiszen a különböző táplálékkiegészítő termékek segítségével például szinten tudjuk tartani a szervezetünket, de nem véletlenül teszik mindegyik esetében oda a használati utasítás mellé, hogy nem helyettesíti a használat a helyes táplálkozást, ugyanis ezek segítségével csupán csak egy mesterséges pótlást tudunk biztosítani az élő szervezet számára. Csak a táplálkozással bevitt vitaminok hosszabbítják azonban a sejtek és így az emberi szervezet életét is, hiányuk pedig komoly problémákhoz, a szervek nem megfelelő működéséhez, hiánybetegségekhez vezethet.

Manapság nagyon nehéz a rohanó élet és a mindennapi teendők mellett figyelni arra, hogy minden nap friss és vitaminban gazdag élelmiszer jusson az asztalra. Arról nem is beszélve, hogy a mai nagytermelésből származó gyümölcs és zöldségállomány vitamintartalma jóval elmarad a korábbi termelési adatoktól, és a kisgazdaságokból származó, gondosan nevelt és válogatott terméstől is. A Simi gyümölcslevek kizárólag ilyen gondosan nevelt és válogatott gyümölcsökből készülnek, és semmilyen tartósítószert, hozzáadott adalékanyagot, cukrot nem tartalmaznak. Ennek megfelelően a Simi gyümölcslé rendelés segítségével minden édesanya könnyen és kényelmesen biztosítani tudja a család számára a megfelelő vitaminbevitelt. A gyümölcsleveink ugyanis a legfrissebb és legzamatosabb, gondosan válogatott gyümölcsökből és zöldségekből készülnek, így maradéktalan biztosítják nem csak a minimális napi vitaminbevitelt, hanem a finom ízek élvezetét is, közben pedig elősegítik a szervezet egészséges működését és így hozzájárulnak a hosszú, egészséges élet kialakításához.  Nálunk a gyümölcslé rendelés egyszerű és gyors, válasszon minket, hogy könnyen és egyszerűen tudjon egészséget és finom ízeket varázsolni a családi asztalra.

100%-os natúr gyümölcs- és zöldséglevek készletről